Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak tematów z dziewczyną? ;/

Amove

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drugie spotkanie,druga klapa (NIEDOKONCA Ale klapa moim zdaniem}

Niestety zdarza nam sie brak tematu przez co zachodzi cisza 3/4 minutowa  i tak co dajmy 10 min,dziewczyna ma to cos co inne nie maja i mi sie podoba i nie chcialbym tego spieprzyc przez cisze ...

Jakie tematy moglbym poruszyc podczas spacerku itp ;/

Opublikowano

Czasem jest tak, ze ta cisza nie jest niezreczna, tylko musisz miec przy sobie odpowiednia osobe.

Jezeli jednak uwazasz, ze ta cisza jest niezreczna, to badz bezposredni. Powiedz "no coz, to chyba na tyle"

Wedlug mnie wyszukiwanie tematow i przygotowywanie sie do "randki" to bardzo negatywna rzecz.

Lepiej przyjsc z "doskoku" i zobaczyc jak sie wszystko uklada. Po prostu spontaniczna gadka odzwierciedli Ci, czy dobrze sie uklada. Wtedy sam widzisz, ze miedzy wami jest jakas pozytywna aura, jesli oboje potraficie sie porozumiec podobienstwami dusz, a nie wymuszonymi tematami.

Opublikowano

Wszyscy się śmieją z ludzi tworzących takie tematy że gdzie to zakładasz na forum dla nerdów gdzie większość ma 15 lat ale z tego co widać to właśnie takie tematy są przeglądane w pogaduszkach przez największą liczbę osób xD

gQSkfLC.png

Opublikowano

Myślisz, że ludzie robią listę pytań przed spotkaniem? Bądź naturalny, twoja świnka bardziej doceni jak będziesz improwizował niż sztucznie podtrzymywał rozmowę.

Protip: śmieszkuj, dokuczaj jej, narzekaj, cokolwiek.

Opublikowano

Myślisz, że ludzie robią listę pytań przed spotkaniem? Bądź naturalny, twoja świnka bardziej doceni jak będziesz improwizował niż sztucznie podtrzymywał rozmowę.

Protip z dokuczaniem to chyba dla osobnikow ponizej 13 roku zycia

Opublikowano

tak to jest jak introwertyk spotka się z introwertyczką. Zamiast gadać poróbcie coś

No nie do końca :p
Ona jest nudziarą a, on zapewne introwertykiem. Wtedy wystarczy rozmawiać o tym co interesuje introwertyka i wtedy rozmowa może się ciągnąć bardzoooo długoooo :D

Dokładnie, wydobądź w sobie trochę charyzmy i rób ją na free, jakieś pancze czy coś żeby nie miała się za pępek świata :D (serio ;) )

Osobiście polecam zadawać jakieś głupie/niegłupie/jakiekolwiek pytania, ponieważ z nich zazwyczaj powstanie ciekawa wymiana zdań 

Opublikowano

Ja bym po prostu nazwał rzeczy po imieniu. Jeśli nie znajdujecie tematów na rozmowy, nie jesteście dla siebie. To powinno przychodzić naturalnie, a jest jak jest.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

dziewczyny w prawdziwym swiecie takie są dlatego lepiej grać w metina, czasem można jakieś fajne szamanki wyrwać na maske emocji, chociaż ninje też spoko bo czasem ci polura na orkach i powysyłacie sobie serduszka  ;)

Opublikowano

Proponuję założyć nowy dział, problemy zakochanych nerdów, albo samosia.

Topic:

Typie, ile masz lat, że o takie pierdoly biegniesz do Internetu? Takie problemy rozwiązuje się między sobą.

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

​Tak jak wyżej koledzy wspomnieli. Jakieś żarciki, mini droczenie się :) Tylko bez chamstwa bo laski tego nie cierpią. Czasami dyskusja toczy się nawet cały dzień :)

Deus vult

Opublikowano

No nie do końca :p
Ona jest nudziarą a, on zapewne introwertykiem. Wtedy wystarczy rozmawiać o tym co interesuje introwertyka i wtedy rozmowa może się ciągnąć bardzoooo długoooo :D

"gadałem" z jednym introwertykiem grając w lola, ja milczałem i on bo obaj jesteśmy tacy. Nie spotkałem się jeszcze w takiej sytuacji xD kiedy gadam z kims innym to zawsze rozmowa sie klei, wystarczy że ktoś narzuci temat to ja go podtrzymam ale samemu mi sie prowadzić rozmowy nie chce. Dlatego uważam że introwertyk + ekstrawertyk że to idealne połączenie. Ekstrawertyk sie wygada i sobie ulży, a introwertyk posłucha i też będzie mu z tym dobrze, a jak otrzyma wygodny dla siebie temat to dorzuci pare groszy i rozmowa będzie bardzo udana

Opublikowano

Nigdy nie mialem problemow z takimi rzeczami tylko przy niej taki jestem co mnie dziwi . Moze jak sie czesciej bedziemy widywac to to sie zmieni .

Opublikowano

W sumie też miałem taki problem przez to, że wyidealizowałem sobie tę dziewczynę, przez co byłem za bardzo spięty. I to zazwyczaj jest największy problem.

Musisz złapać ten taki "flow" i umiejętność nawijania o wszystkim, bez zastanawiania się.

Taka "sztywna lista tematów" na której będzie Twoje ulubione zwierze, ulubiony kolor, ulubione danie jest idiotyczna. To samo musi wyjść w trakcie rozmowy.

Więcej luzu, czasami od gadania głupot (ale bez przesady) rozwijają się tematy na kilka godzin.

5465845486.png

Opublikowano

No moja ma 7 lat i lubi jak ją ciągnę za warkocze, zabieram kredki itp.

Opublikowano

No moja ma 7 lat i lubi jak ją ciągnę za warkocze, zabieram kredki itp.

To fajnie, ze jestescie szczesliwi. Za 20 lat pewnie jej sie to nie bedzie podobac.

Opublikowano

W sumie też miałem taki problem przez to, że wyidealizowałem sobie tę dziewczynę, przez co byłem za bardzo spięty. I to zazwyczaj jest największy problem.

Musisz złapać ten taki "flow" i umiejętność nawijania o wszystkim, bez zastanawiania się.

Taka "sztywna lista tematów" na której będzie Twoje ulubione zwierze, ulubiony kolor, ulubione danie jest idiotyczna. To samo musi wyjść w trakcie rozmowy.

Więcej luzu, czasami od gadania głupot (ale bez przesady) rozwijają się tematy na kilka godzin.

slowo @wyidealizowalem@ idealnie tu pasuje juz wiem dlaczego taki problem mam,dzieki stary za rade !

Opublikowano

Dość niecodzienny temat na takim forum,ale co tam...

Moim zdaniem brak tematów nie musi świadczyć o niedopasowaniu,lecz o tym,że słabo ją jeszcze znasz. Albo dużo gadaliście przez neta i przywykłeś do przerw w rozmowie,bo nie trzeba odpisać od razu. Na żywo odpowiada się z miejsca i stąd te przerwy są zauważalne.

Gdy nawijacie w necie,skup się bardziej. Więcej o niej zapamiętasz i będziesz wiedział,jakie tematy poruszać. Poza tym umawiaj się w różnych ciekawych miejscach. Otoczenie samo sugeruje tematy do rozmów. Albo wspólne wrażenia z np. filmu,wycieczki czy co tam jeszcze wymyślisz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...